AWARDS WINNING 2022 of the LUXURY LIFESTYLE AWARDS IN NEW YORK | BEST LUXURY RESTAURANT INTERIOR DESIGN IN LISBON, PORTUGAL

OSHIKI RESTAURANT . SUSHI

As sushi is an experience of flavors with a unique visual aspect, where through our senses, such as taste and vision, we travel inside and feel great pleasure tasting these flavors, we wanted to create this parallelism also in the interiors and project a sensorially rich and welcoming space. So the focus was to go to the detail and bring the essence of textures, colors, bringing this sensoriality to the space, through natural elements, which refer to the same essence of sushi elements. Not forgetting, and of great importance, the lighting of this beautiful space, in which we worked on the ceilings with rich images, creating here an enveloping space, where our customer and his team feel good when serving their magnificent dishes, and where their customers feel fully, enjoying an excellent meal.

We also took into account the use of natural, sustainable materials, making this space organic. Of note is the use of palm bark, where artist and designer Paula Gouveia worked and developed with her team, an installation on the ceiling and designed and produced a creation of charismatic pendant lamps, which give a very special touch to this space and where the light they disperse warms and makes the space even more welcoming.

All other details of tasting and presentation to the customer, were also carefully studied so that the overall final result is of excellence.

Our team is to be congratulated! Beautiful space and we hope to be a reference in the city of Lisbon!

AWARDS WINNING 2022 of the LUXURY LIFESTYLE AWARDS IN NEW YORK | BEST LUXURY RESTAURANT INTERIOR DESIGN IN LISBON, PORTUGAL

Restaurante Oshiki . Sushi

Sendo o sushi, uma experiência de sabores de aspeto visual único, onde através dos nossos sentidos, como o paladar e a visão, viajamos no nosso interior e sentimos um enorme prazer a degustar estes sabores, quisemos criar esse paralelismo também nos interiores e projectar um espaço sensorialmente rico e acolhedor. Assim o foco foi ir ao detalhe e trazer a essência das texturas, das cores, trazendo esta sensorialidade para o espaço, através de elementos naturais, que remetem a essa mesma essência dos elementos do sushi. Não esquecendo e de grande importância, a iluminação deste bonito espaço, em que trabalhámos os tectos com imagens ricas, criando aqui um espaço envolvente, onde o nosso cliente e sua equipa se sintam bem ao servirem os seus magníficos pratos, e onde os seus clientes se sintam em pleno, degustando uma excelente refeição.

Tivemos também em conta a utilização de materiais naturais, sustentáveis, tornando este espaço orgânico. De realçar a utilização da casca da palmeira, onde a artista e designer Paula Gouveia trabalhou e desenvolveu com a sua equipa, uma instalação no tecto e projectou e produziu uma criação dos carismáticos candeeiros suspensos, que dão um toque muito especial a este espaço e onde a luz por eles dispersa aquece e torna o espaço ainda mais acolhedor.

Todos os restantes detalhes de degustação e apresentação ao cliente, foram cuidadosamente estudados também para que o resultado geral final seja de excelência.

A nossa equipa está de parabéns! Espaço bonito e que esperamos ser uma referência na cidade de Lisboa!